Varför fabriksmålad ytterpanel till ditt hus?

Fabriksmålad mellanstruken ytterpanel från SCA innebär att ytterpanelen är målad två gånger i den kulör som du själv väljer. Det hjälper dig att snabbare komma igång med den målning som faktiskt är rolig, sista strykningen! Det sparar tid, är kostnadseffektivt och säkerställer att din fasad får exakt den färg du har tänkt dig – och att den håller över tid. En utmärkt produkt när du renoverar eller bygger nytt.

Mellanstruken ytterpanel som målas i fabrik behandlas under optimala förhållanden och på så vis maximeras livslängden och kvalitén på virke och färg. Ditt hus är då skyddat från väder och vind från dag ett, oavsett om det byggs mitt i sommaren eller mitt i vintern, och du slipper riskera krympränder.

Extrakostnaden för fabriksmålad mellanstruken ytterpanel är lägre jämfört med om du målar ditt hus på egen hand, det ger en kostnadsbesparing på upp till 50% på hela målningsarbetet. Dessutom vet vi att det är ett stort projekt att måla ett hus, och att grundmålning och den första strykning oftast inte är det som människor ser fram emot mest. Det gör fabriksmålad mellanstruken ytterpanel till ett mer kostnadseffektivt, och roligare, alternativ.

Genom att kombinera SCA SmartTimbers ytterpanel med Jotuns utomhusfärger för industrimålning så är du flera steg närmare det där drömhuset. Använd färgväljaren för att låta våra experter guida dig till just din kombination av kulörer för ditt nya hus.