Hitta rätt färgkombination för ditt hus

Att bygga och renovera hus är kul, att måla det kan vara ganska tidskrävande. SCAs fabriksmålade mellanstrukna ytterpanel i en kulör som du helt väljer själv löser det problemet. Du sparar tid och behöver endast måla den sista strykningen själv. Panelen ger dig en kostnadsbesparing, det kan vara upp till 50% för hela målningsarbetet. Dessutom bidrar du till ett bättre klimat med den här produkten eftersom färgåtgången är exakt utifrån vad som behövs.

Använd vår färgväljare för att hitta de bästa kulörkombinationerna för just ditt hus. Starta med en kulör du tycker om och låt vår färgleverantör Jotun inspirera med kulörkombinationer för ditt drömhus.

Kulörerna i färgväljaren är några av Jotuns mest populära utomhusfärger och de är särskilt framtagna för att passa ljus och omgivningar i utomhusmiljö. Visningshusen i färgväljaren kommer från Fiskarhedenvillan. Färgen är dessutom framtagen för att fungera väl med SCA SmartTimbers mellanstrukna ytterpanel som grund - som självklart levereras fabriksmålad i din kulör till ditt nya hus.

Trebitt
Jotun Industri TREBITT Beis
Naturligt transparent
Förhindrar fuktabsorbering
Självrengörande
Upp till 5 år innan slutstrykning
Optimal
Jotun Industri OPTIMAL 2i1
Ett bra miljöval
UV-skyddande och vattenavvisande
Utmärkt färg- och granshållbarhet
Upp till 2 år innan slutstrykning